Φορμα Κρατησης

Επικοινωνήστε Μαζί μας

PVK TRANSFERS, Part of ITS Travel Services

Το φιλικό, οικογενειακό ταξιδιωτικό γραφείο σας για ΟΛΕΣ τις απαιτήσεις σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην Πάργα πριν και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Το ITS Travel ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 1993. Είμαστε πολύ περήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας μια φιλόξενη και ξεχωριστή υπηρεσία από πρώτο χέρι τοπική γνώση, αξιοπιστία, φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Η οικογένειά μας εδώ και γενιές έχει χρόνια εμπειρίας σε διαφορετικούς τομείς του τουριστικού τομέα και διατηρούσε πάντα ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών με φροντίδα μέσω του καλού, ειλικρινούς ήθους, της αφοσίωσης και της ισχυρής εργασιακής ηθικής. Καθώς κοιτάμε μπροστά, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε μια υπηρεσία που πιστεύουμε ότι κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Ο Αντώνης Ζυγούρης, ο Διευθυντής, όλη η οικογένεια και η ομάδα θα ήθελε να σας ευχηθεί ένα θερμό καλωσόρισμα στην Πάργα και ανυπομονεί να σας προσφέρει άριστες υπηρεσίες για όλες τις απαιτήσεις σας πριν την άφιξή σας και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην Πάργα.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε για μια γρήγορη και αποτελεσματική απάντηση σε όλες τις απαιτήσεις σας.

Θερμούς Χαιρετισμόυς
Antonis Zygouris
Manager

ITS Travel 4 Sp.Livada, Parga, 48060 Greece,
Tel +30. 26840 31833
Fax: +30.26840.31834